Winnaar ondernemersprijs 2018

Na een hectisch en druk jaar gehad te hebben, zijn wij erg trots de ondernemersprijs 2018 gewonnen te hebben. Deze prijs is een erg mooie motivatie en een kers op de taart in voorbereiding voor 2019. In 2019 zullen wij weer voor u klaar staan om weer veel maatwerk te mogen maken.

De Ondernemersprijs werd door burgemeester Romeyn overhandigd aan de enthousiaste Pepijn Warnars, een geboren en getogen ondernemer uit Heiloo. De jury is onder de indruk van de verbinding die deze ambachtelijke ondernemer weet te leggen met zijn passie voor meubels en interieurs op maat. Lichtelijk overdonderd maar zichtbaar trots reageerde Pepijn op het podium met: “Ik wil iedereen bedanken, ik had dit niet verwacht. 2018 Heeft een prachtig einde gekregen en we hebben heel veel zin in 2019. De Ondernemersprijs is een kers op de taart.”

Tekst: Marije Smit
Fotografie: Iwan Bronkhorst

Ondernemingsprijs 2018 in de Uitkijkpost

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.